Buzdítás a Hierotheosz Egyesülettől a Civil 1 % felajánlásáról

Buzdítás a Hierotheosz Egyesülettől a Civil 1 % felajánlásáról

2023 április 21

Kérjük, hogy amennyiben teheti, támogassa adója 1%-ával a Hierotheosz Egyesület munkáját!

Idén is lehetősége van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1 + 1 %-áról.

 

Ezt legkésőbb 2023. május 20-ig, az SZJA bevallástól függetlenül is megteheti.

Adószámunk: 18278309-1-15

 

Egyesületünk 2012-ben alakult, legfontosabb célja a görögkatolikus közösségi programok támogatása, továbbá a görögkatolikus közösségek társadalmi szerepvállalásának elősegítése, és az, hogy ennek 350.000 főt számláló magyar görögkatolikus közösségnek a hagyományait, értékeit megőrizze a Kárpát-medencében. Az egyesületnek különös küldetése a közéletben tevékenykedő görögkatolikusok összefogása.

 

Egyesületünk 2016 óta a Szabolcs-Szatmár Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa.

 

Kérjük, hogy adója 1 %-ának felajánlásával támogassa a Hierotheosz Egyesület további munkáját, ezzel segítve egyesületünk céljainak megvalósulását és a görögkatolikus közösségek gyarapodását! 

 

Nagylelkű támogatását hálás szívvel köszönjük!

 

Tisztelettel,

Hierotheosz Egyesület

Hierotheosz egyesület
Hírlevél feliratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre!
Magyarország címere
Ebben a munkánkban pártfogását kértük és az Egyesület névadójává választottuk, a X-XI. század forulóján élt Szent Hierotheosz atyát, aki Türkia metropolitájaként az első hittérítő volt a magyarok között a Kárpát-medencében. Szent Hierotheosz metropolita missziós lelkülete, buzgósága a hitben és a kultúra iránti szeretete a XXI. század embere számára is példa lehet.
Hierotheosz Egyesület
Támogatóink