Civil Fórum Kemecsén

Civil Fórum Kemecsén

2023 július 04

Információs partnerségi napot tartott Kemecsén a Hierotheosz Egyesület- Szabolcs - Szatmár - Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2023. június 29-én, (csütörtökön)

Az eseményen köszöntőt mondott Lipők Sándor Kemecse Város polgármestere és Dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő, akik a helyi civil közösségek aktivitását, helyi társadalmi szerepvállalását méltatták, valamint előadást tartott Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség, civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára aki a civil területen várható pályázati lehetőségekről és aktuális tervekről tájékoztatta a megjelenteket, kiemelte a szabolcs-szatmár-bereg vármegyei civil közösségek aktivitását, amely országos összehasonlításban is figyelemreméltó. Kiss András a CKSZK operatív igazgatója a vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkáját mutatta be alulnézetből, valamint helyi és határon átívelő példákon keresztül beszélt, arról mit jelent helyben, térségi szinten a civil közösségek összetartó ereje.  

A rendezvényt nagy érdeklődés övezte, a civil közösségek képviselői mellett a térség polgármesterei is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt.

Köszönjük az érdeklődést, a beszélgetést!

Hierotheosz egyesület
Hírlevél feliratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre!
Magyarország címere
Ebben a munkánkban pártfogását kértük és az Egyesület névadójává választottuk, a X-XI. század forulóján élt Szent Hierotheosz atyát, aki Türkia metropolitájaként az első hittérítő volt a magyarok között a Kárpát-medencében. Szent Hierotheosz metropolita missziós lelkülete, buzgósága a hitben és a kultúra iránti szeretete a XXI. század embere számára is példa lehet.
Hierotheosz Egyesület
Támogatóink