Civil Fórum Nyírbogáton

Civil Fórum Nyírbogáton

2023 július 04

Információs partnerségi napot tartott Nyírbogáton a Hierotheosz Egyesület - Szabolcs - Szatmár - Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2023. június 28-án, (szerdán)

Az eseményen köszöntőt mondott Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, aki a helyi civil közösségek aktivitását, helyi társadalmi szerepvállalását méltatta, valamint előadást tartott Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség, civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, aki a civil területen várható pályázati lehetőségekről és aktuális tervekről tájékoztatta a megjelenteket, kiemelte a szabolcs-szatmár-bereg vármegyei civil közösségek aktivitását, amely országos összehasonlításban is figyelemreméltó. Kiss András a CKSZK operatív igazgatója a vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkáját mutatta be alulnézetből, valamint helyi és határon átívelő példákon keresztül beszélt, arról mit jelent helyben, térségi szinten a civil közösségek összetartó ereje.  

A rendezvényt nagy érdeklődés övezte, a civil közösségek képviselői mellett a térség polgármesterei is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt.

Köszönjük az érdeklődést, a beszélgetést!

Az eseményről beszámolt a Kölcsey TV, a szon.hu és a Kelet-Magyarország napilap is.

Link: https://kolcseytv.hu/hir/tamogatas-a-civileknek?12660

https://www.szon.hu/helyi-kozelet/2023/06/a-legjobbak-kozott-teljesit-varmegyenk?fbclid=IwAR0pcfDf3L3cVgbf2-8Y3DxFkqjMt_WHSoSZE3MN19ObSxNgJctA0UcVcpo

 

Hierotheosz egyesület
Hírlevél feliratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre!
Magyarország címere
Ebben a munkánkban pártfogását kértük és az Egyesület névadójává választottuk, a X-XI. század forulóján élt Szent Hierotheosz atyát, aki Türkia metropolitájaként az első hittérítő volt a magyarok között a Kárpát-medencében. Szent Hierotheosz metropolita missziós lelkülete, buzgósága a hitben és a kultúra iránti szeretete a XXI. század embere számára is példa lehet.
Hierotheosz Egyesület
Támogatóink