Civilség és önkéntesség témakörben szervezett képzést a Hierotheosz Egyesület

Civilség és önkéntesség témakörben szervezett képzést a Hierotheosz Egyesület

2023 április 14

A Hierotheosz Egyesület által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2023. április 13-án önkéntes tréning megnevezésű képzést szervezett, amelyre sok szeretettel várta a civil szférában dolgozó, valamint a civil működés iránt érdeklődőket.

A hallgatóságot Kiss András a Hierotheosz Egyesület főtitkára köszöntötte elsőként.

Bodnár Robin, a BOREKO Egyesület elnöke előadóként az önkéntesség, az önismeret és társismeret, valamint az önzetlen segítségnyújtás jelentőségét hangsúlyozta. A civil szervezetek működéséről, pénzügyi hátteréről, az önkéntes munkáról tartott előadásában személyes, külföldön szerzett tapasztalatait is megosztotta a hallgatósággal. Interaktív, csoportos feladatok színesítették az előadást, amelynek köszönhetően több szemszögből is megközelíthetővé váltak szituációk, mások tapasztalataiból is lehetett ötletet, megoldást találni.

A képzésen a térség számos egyesületének tagjai is részt vettek, így a tréning a civil szervezetekről való ismeretszerzésen túl lehetőség a kapcsolatteremtésre, a civil összefogásra.

Hierotheosz egyesület
Hírlevél feliratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre!
Magyarország címere
Ebben a munkánkban pártfogását kértük és az Egyesület névadójává választottuk, a X-XI. század forulóján élt Szent Hierotheosz atyát, aki Türkia metropolitájaként az első hittérítő volt a magyarok között a Kárpát-medencében. Szent Hierotheosz metropolita missziós lelkülete, buzgósága a hitben és a kultúra iránti szeretete a XXI. század embere számára is példa lehet.
Hierotheosz Egyesület
Támogatóink