Köszöntés a Civilek Napja alkalmából

Köszöntés a Civilek Napja alkalmából

2023 február 01

Ma van a Civilek Napja, köszönjük minden szervezetnek a helyi közösségekért végzett munkáját. Külön köszönettel tartozunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében és a külhonban munkát végző, helyi közösségeket és identitást megőrző, sport, egyházi, oktatási, szociális, polgárőr, tűzoltó, hagyományőrző, és számos más tevékenységet végző szervezetnek.

A Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársaiként és a Hierotheosz Egyesületben is azon dolgozunk, hogy civil szervezetek munkáját az élet minden területén segítsük, mindennapjaikat szebbé, komfortosabbá tegyük és programjainkon keresztül hasznos információkat juttassunk el Önöknek vagy éppen örömet okozzunk, értéket őrizzünk és adjunk tovább!

Köszönjük áldozatos munkájukat!

 

Tisztelettel,

 

Kiss András 

főtitkár 

Hierotheosz egyesület
Hírlevél feliratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre!
Magyarország címere
Ebben a munkánkban pártfogását kértük és az Egyesület névadójává választottuk, a X-XI. század forulóján élt Szent Hierotheosz atyát, aki Türkia metropolitájaként az első hittérítő volt a magyarok között a Kárpát-medencében. Szent Hierotheosz metropolita missziós lelkülete, buzgósága a hitben és a kultúra iránti szeretete a XXI. század embere számára is példa lehet.
Hierotheosz Egyesület
Támogatóink