Második alkalommal szervezett pályázatírási tréninget a Hierotheosz Egyesület

Második alkalommal szervezett pályázatírási tréninget a Hierotheosz Egyesület

2023 április 27

A Hierotheosz Egyesület által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2023. április 26-án második alkalommal szervezett pályázatírási tréninget.

Az egy héttel korábban megrendezett tréninghez hasonlóan a résztvevőket ezen az alkalmon is a civil szervezeti vezetők, aktivisták, egyesületi tagok, valamint a civil működés iránt érdeklődők alkották. A pályázatírás fontossága vitathatatlan, hiszen megfelelő anyagi háttér nélkül egyetlen civil szervezet sem képes működni, ellátni feladatát, hosszútávon fennmaradni. Ennek biztosítása pedig javarészt pályázatok útján válik elérhetővé. A képzésen ehhez a forrásteremtési módhoz kaptak a résztvevők egy színvonalas, mélyreható betekintést, szerezhettek gyakorlati tudást. Az eseményt Kiss András a Hierotheosz Egyesület főtitkára nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a pályázati lehetőségek kihasználása elengedhetetlen egy civil szervezet sikeres működéséhez. A képzést Barcsa Gabriella pályázatíró, pályázatértékelő szakember vezette. A tréning során a résztvevők elméleti és gyakorlati oktatásban részesültek, ahol külön csoportokban próbálhatták ki a pályázatírás folyamatait. A tréner számos olyan részletre világított rá, melyek az értékelés során sarkalatos pontjai a pályázatok elbírálásának. A képzés részvevői a nap során folyamatosan feltehették kérdéseiket, melyekre minden esetben kielégítő választ kaptak. Az eseményen a térség számos egyesületének tagjai vettek részt, így a tréning kiváló lehetőség volt egymás megismerésére, a kapcsolatteremtésre, a civil összefogásra.
Hierotheosz egyesület
Hírlevél feliratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre!
Magyarország címere
Ebben a munkánkban pártfogását kértük és az Egyesület névadójává választottuk, a X-XI. század forulóján élt Szent Hierotheosz atyát, aki Türkia metropolitájaként az első hittérítő volt a magyarok között a Kárpát-medencében. Szent Hierotheosz metropolita missziós lelkülete, buzgósága a hitben és a kultúra iránti szeretete a XXI. század embere számára is példa lehet.
Hierotheosz Egyesület
Támogatóink