Sajtótájékoztató - a civil szervezetek nélkülözhetetlenek a társadalom működéséhez

Sajtótájékoztató - a civil szervezetek nélkülözhetetlenek a társadalom működéséhez

2023 február 07

2023. február 3-án sajtótájékoztatót tartott Kiss András a Hierotheosz Egyesület főtitkára, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ operatív igazgatója.

Hangsúlyozta - a civil szervezetek nélkülözhetetlenek a társadalom működéséhez - nagy öröm, hogy a Civil Közösségi Szolgáltató Központ üzemeltetésével ismét a Hierotheosz Egyesületet bízta meg Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Elmondta, hogy a Civil Közösségi Szolgáltató Központok ingyenes pályázati, jogi, pénzügyi, könyvviteli és adózási, valamint adományozással kapcsolatos tanácsadásokat és egyéb szolgáltatásokat nyújtanak a vármegyében működő egyesületeknek és alapítványoknak, ezzel is támogatva a közösségi életet a megye minden településen.

Az eseményről bővebben az alábbi linkeken tájékozódhatnak:

https://frissmedia.hu/hir/550-millio-forint-jut-civil-irodak-mukodtetesre/23047

https://www.szon.hu/helyi-kozelet/2023/02/a-nehez-idokben-a-korabbiaknal-is-nagyobb-szukseg-van-a-civilekre

https://www.youtube.com/watch?v=U28QdjV8doM&t=18s

 

Fotó: Móricz Csaba

Hierotheosz egyesület
Hírlevél feliratkozás
Regisztráljon hírlevelünkre!
Magyarország címere
Ebben a munkánkban pártfogását kértük és az Egyesület névadójává választottuk, a X-XI. század forulóján élt Szent Hierotheosz atyát, aki Türkia metropolitájaként az első hittérítő volt a magyarok között a Kárpát-medencében. Szent Hierotheosz metropolita missziós lelkülete, buzgósága a hitben és a kultúra iránti szeretete a XXI. század embere számára is példa lehet.
Hierotheosz Egyesület
Támogatóink